АКТУАЛНИ НОВИНИ
01:08
2020

  ПРОМОЦИЯ AВГУСТ   Виж още...

30:07
2020

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Уважаеми   Виж още...

01:07
2020

 ПРОМОЦИЯ ЮЛИ   Виж още...

Партньори
Легранд

  Първоначално Legrand стартира като фабрика за производство на порцелан. Появата на електричеството бързо променя предмета й на дейност, защото порцеланът започва да се използва за направата на изолатори и ключове. Години след основаването на компанията, тя става водещ световен производител в областта на електрооборудването. Legrand има заслугата за появата на много новаторски продукти в своята сфера. По този начин малкото предприятие от френската провинция израства в една от най–големите международни компании.

BTICHINO

 

Чрез комбинирането на технология и дизайн Bticino предлага най-добрата гама от решения за комфорт, сигурност и безопасност, спестяване на енергия и интеркомуникация.

Bticino - марка номер едно в родната си Италия, с гордост презентира Axolute – най-новата и луксозна серия от ключове и контакти. Успехът на Bticino се крие зад това, че се придвижват винаги с крачка пред конкуренцията и диктуват модните тенденции при електрическите инсталации за дома.

 

SCAME

SCAME, водеща компания в производството на електроматериали, е основана през 1963 г. и днес включва повече от 18 компании от цял свят с около 800 служители. Модерната техника, автоматизацията и високия контрол на качеството, гарантират надеждността на всеки един продукт.
SCAME произвежда над 10000 артикула. Те включват широк набор от компоненти и системи за електрически мрежи, както за промишления бранш, така и за бита.

Wera

 Wera е един от водещите производители на инструменти в света, с корпоративни седалища в Вупертал, Германия. Wera разработва и произвежда професионални инструменти за различни области от промишлеността и бита.

Инструменти създадени от идеи

Wera пленява потребителя със своите изключителни идеи за продукти. В практическо приложение  на тези идеи, с техните уникални характеристики, се стига до професионално изпълнение.

Цялостна гама

Гамата включва повече от 3000 продукта с оригинални решения дори и за много специфична работа.

Качество

Качеството просто трябва да е безупречно. Това се подсигурява чрез производствен процес, който се следи непрекъснато и като резултат броя на жалбите е близо до нула. Разбира се, Wera е ISO сертифицирана.

Knipex

 Ние сме независимо семейно предприятие с традиции и специализирано в производството на висококачествени клещи. Въз основа на нашето високо ниво на производителност и надеждност, ние поддържаме  добри и дългосрочни отношения с нашите клиенти.
Като производител с добре познато и престижно име, ние претендираме за високо качество на нашите продукти.Ние се стремим към дългосрочния икономически успех, но не на всяка цена.Ние се ръководим от основни ценности и целта на икономическото, социалното и екологично устойчиво развитие. По този начин, ние споделяме отговорността за обществото и околната среда.
Седалището и производството ни се намира в Германия, но нашия манталитет, стратегии и дейности са ориентирани към най-доброто обслужване на нашите клиенти по цял свят.

Bessey

Bessey – Традиции. Опит. Иновации.

Производител с повече от 125-годишна история!

Създадена през 1889 г. като завод за изработване на стомана, компанията непрекъснато се развива и разширява гамата си от продукти, които предлага. Именно поради тази причина BESSEY започва да произвежда ръчни инструменти и стяги в средата на 30-те години на миналия век. Оттогава силата на нейните иновации се подчертава от многобройни патенти, като най-ярките са през 1936 г. за винтовата стяга от ковък чугун, а през 2009 г. за оптимизирания стоманен профил. През 1979 г., с придобиването на компания, богата на традиции - Diener Werkzeugfabrik GmbH, BESSEY създава своята технология за рязане с вече популярните ножици Erdi.

Днес, с около 1200 продукта, BESSEY е сред най-големите производители на стяги и режещи инструменти в света и с присъствие в над 100 страни. Верни на своето мото: "BESSEY. Просто по-добре." произвежданите от тях продукти са на топ ниво.

PARAT

 Фирмената философия на групата PARAT е ясно определена: Без компромис! Вместо това продуктовите специалисти се фокусират върху постигането на висококачествени персонализирани решения - за да отговорят на най-високите изисквания на клиентите и потребителите. Днес PARAT действа в световен мащаб като международно признат експерт в областта на разработването, производството и обработката на пластмасови детайли и конструктивни компоненти. В допълнение, PARAT е първокласен производител и пазарен лидер. Компания осигурява отлично и безкомпромисно обслужване на клиентите си.

Schneider Electric

 От 1836 до днес, Schneider Electric се е превърнала в световна фирма, специализирана в областта на енергетиката. Започнала от стоманодобивната индустрия, тежкото машиностроене и корабостроенето, тя преминава в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията. След 170 години история, Schneider Electric днес предлага решения, които да ви помогнат да направите максимума със своята енергия. Вижте по-долу как протича тази трансформация.

Активната стратегия за придобивания на Schneider Electric добави над 100 търговски марки към портфолиото. Част от тези търговски марки изчезнаха, но техните продукти, услуги и решения са в основата на офертата за решения за енергиен мениджмънт на Schneider Electric. Вижте историята на някои от тези търговски марки и как всяка от тях допринася, да направите максимума със своята енергия.

Merten

За повече от сто години, марката Merten е символ на добре разработени решения за интелигентни сгради. Иновативността, качеството и дизайна играят най-важната роля в разработването и изпълнението на решения и нови продукти.
Решения за интелигентни сгради се предлагат в над 130 страни. Те намират приложение в къщи, офиси, обществени сгради, хотели, училища, болници и предприятия. Гамата включва ключове и контакти, датчици, както и решения за интелигентна сграда - технологията KNX.

АББ България ЕООД

 АББ е иновативен технологичен лидер в областта на енергийни мрежи, продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, индустриална автоматизаци и роботика и задвижвания, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 130-годишна история в иновациите, АББ днес пише бъдещето на промишлената дигитализация с две предложения с ясна стойност: довеждане на електричество от която и да е електроцентрала до който и да е електрически контакт, и автоматизиране на всички промишлени отрасли от естествени ресурси до завършени продукти.

Бизнес направления на АББ в България

Дейността на АББ в световен мащаб е организирана в четири бизнес направления, а в България компанията е представена в областта на Енергийни мрежи, Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, както и Роботика и Задвижване.

BACHMANN

 Една от най-важните цели на Немският Производител на електро-инсталационна техника Bachmann е да предостави иновативни продукти, за да помогне на клиентите да постигнат уют и комфорт при различна експлоатация на електрическата инсталация . Ето защо, при разработването на стандартни и персонализирани системи и продукти, Бахман използва всички възможности, предлагани от професионална техника и модерно управление на процеса на електро-разпределение както в бита така и в офиса и индустрията.

GAO

EverFlourish - Europe GmbH след дългогодишна успешна работа в Западна Европа създаде марката GAO базирана в Будапеща Унгария. След Ноември 2010 г. марката GAO започна продажбата на продукти в областа на електро-инсталационна техника и осветление в Централна и Източна Европа. 

Фокуса на продуктовата гама GAO е пускането на пазара на продукти с отлично съотношение между цената и качеството, които са насочени както към вериги магазини от типа DIY така и към Търговци на едро работещи с инсталаторски и инженерингови компании. Водени от основната си цел и усилия насочени към вътрешния пазар в Унгария за популяризиране и достигане на по-голями продажби на марката GAO бе създаден силен екип от млади и амбицирани професионалисти в областа на продажбите на едро. Не след дълго амбиците излязоха извън пределите на Унгария към настоящият момент продукти с марката GAO могат да се открият в Централна и Източна Европа, Русия и Балтиийските страни. Постоянния контакт с различните пазара и неспиращите инвестиции в повишаване качеството на продуктите прави eкипа на GAO Унгария желан доставчик от редица голями дистрибуторски фирми от Европа.

Огромно предимство на продуктите на GAO е тяхната индивидуална опаковка на всеки продукт която ги превръща в предпочитани за всеви вид дистрибуционни канали. 

BM Group

 BM Group е фирма разполагаща с дълга история и успехи. 

Всичко започва преди повече от петдесет години, благодарение на визията на един човек, Cav. Марио Bertoletti, който е установил основните елементи на политиката на фирмата BM Груп: качество, безопасност и надеждност.
Днес компанията е насочила вниманието си към бъдещето с цел да се постигнат иновативни решения с помощта на съвременните технологии, с цел да се предвидят нуждите на пазара и предефинират стандартите в индустрията. 
 

Мисията им е да създадат производство и търговия с елементи, системи и аксесоари, използвани за електрически връзки и улесняване на електроинсталационните процеси.

IDE ELECTRIC, SL

 Нашата мисия е да

Произвеждаме и продаваме електрически табла за разпределение на електроенергия на ниско напрежение и телекомуникационен сектор, осигурява глобални решения на международния електроенергиен сектор и предоставя иновативни продукти от най-високо качество с отлично обслужване.

Commel

 Вашата сигурна връзка с енергията!

В продължение на 20 години Commel-Zagreb е синоним на кабелни продукти в региона. Нашите продукти са предназначени за потребителския пазар, магазини за бита, промишленост на електронни устройства и домакински уреди, професионални работници в занаятчийството, строителната индустрия, корабостроенето и др.

General Electric

General Electric Company (GE), учреденa на 15 април, 1892 г. е диверсифицирана инфраструктурна и финансова компания. Продуктите и услугите на компанията варират от самолетни двигатели, производство на електроенергия, нефт и газ, производство на оборудване и домакински уреди за медицински изображения, бизнес и потребителското финансиране и промишлени продукти.
Дружеството оперира своите сегменти чрез своите осем предприятия,базирани върху пазарите, на които служат: Електричество и вода, масло и газ, управление на енергията, авиационни, здравеопазване, транспорт, електроуреди и осветление. Дружеството оперира в около 175 страни.

AS-Schwabe

AS - Schwabe GmbH е фирма с около 200 служители, която се развива постоянно от години.

В продължение на повече от 30 години името - Schwabe е за прецизност, надеждност и ориентирано към клиентите производство на качествени продукти в областта на електрониката. Нашата гама включва кабелни макари, разширителни кабели, кабелни удължители, LED излъчватели, осветителни тела за работното място, разклонители и много други в закрити, открити и търговски / строителни площи.
Siemens

Siemens е глобален лидер с акцент върху областите на електрификацията, автоматизацията и цифровизацията. Един от най-големите производители на енергийно ефективни технологии в света.Siemens е водещ доставчик на системи за производство и пренос, както и медицинска диагноза.

Жилищни технологии

Siemens е водещ лидер за безопасни, енергийно ефективни и щадящи околната среда технологии за жилищни и административни сгради.

EVOline, Schulte Elektrotechnik

Schulte Elektrotechnik е компанията зад EVOline. През 1964 г. Зигфрит Шулте става независим инженер и до ден днешен преследва целта си да прави електричеството по-безопасно и удобно за ползване. С въвеждането на иновативните предпазители, Schulte Elektrotechnik става една от водещите компаний за производство на интегрирани системи за безопасно управление на електрическите устройства.

Заедно с EVOline, Schulte Elektrotechnik става доставчик не само на интегрирани системи за безопасност а и много различни електрически и мрежови решения за офиса и дома.

ASA International Group

 Основана през 1975 г., ASA винаги е била свързвана с най-важните имена в мебелната индустрия с проектиране и производство на решения и аксесоари. Колела, кабелни канали, разтегателен върхове, скрин с чекмеджета, гъвкави тръбни елементи, клавишни върхове ... компоненти с висока добавена стойност: дизайн. Идеи и форми в конкретните области, на които човек трябва винаги да се съсредоточи при проектиране и производство. Ако в миналото красотата се използва, за да бъде най-важната потребност, сега това вече не е достатъчно: всички "неща", които избираме, трябва също така да бъдат полезни и функционали.

ASA International Group се занимава с промишлен дизайн: производство на компоненти за мебели, но също и единични елементи, които придават форма на представа за красота и полезност смесени заедно. Продукти с оригинални форми, които осигуряват изключително гъвкаво използване, идеи, които дизайнерите и индустриални дизайнери могат след това да се използва за производство на нещо уникално, казано на съвременен дизайнерски език.
KAISER

Вече над 100 години лична грижа на Kaiser семейство, който управлява компанията трето поколение, е да осигурят и укрепят първо място на компанията като производител на пластмасови и  метални продукти за електро-инсталационна техника. Своето новаторско мислене от нашият квалифициран и опитен персонал ще гарантира постоянно високо качество за продукта, както и въвеждане на стандарти за енергийна ефективност на електро-инсталационните елементи  което е наша запазена марка на пазара

EURO2000

 Компанията EURO2000 е основана през 1999 година и има за цел да прилага нови и революционни подходи и идеи за производство на твърди и гъвкави тръби за полагане на кабели.

Благодарение на богатият опит на нейните основатели в произвоството на тези продукти, EURO2000 въвежда иновации в системите за защита на тръбите и кабелите в тях.

Компанията развива нови продукти в съответствие търсените от клиентите решения. С тази мисия компанията изгражда своя успех ден след ден и предлага на пазара едни от най-добрите продукти в своя бранш.

UNIWIPE

 Uniwipe е производител на почистващи мокри кърпи, признати за едни от най-добрите в световен мащаб. Продуктите им са създадени да осигуряват най-високи стандарти за хигиена на домовете, работните места и хората. След дълги години на задълбочени изследвания и разработки, мокрите кърпи Uniwipe осигуряват безопаснo, бързo и ефективно почистване на най-упоритите замърсявания.

Продуктови каталози
Разгледайте всички каталози...
Ценови листи
Разгледайте последните промени в цените...
Нашият уебсайт използва „бисквитки“, които гарантират възможно най-оптимална работа със сайта. За повече информация вж. как се използват „бисквитки“ и как да промените настройките си.

„Бисквитки“

Какво представляват „бисквитките“?

„Бисквитката“ е малък текстови файл, който даден уебсайт съхранява на Вашия компютър или мобилно устройство при всяко Ваше посещение на сайта. Използването на такива файлове е широко разпространено, за да могат да функционират уебсайтовете или да са по-ефективни, както и за да се предоставя информация на собствениците на сайта.

Как става използването на „бисквитките“?

Уеб сайта Google Analytics — услуга за уеб анализ, предоставяна от Google, Inc. („Google“), за да се подпомогне анализът на използването на уебсайта. За тази цел Google Analytics използва „бисквитки“ — текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър.

Получената чрез тези файлове информация относно начина Ви на ползване на уебсайта — стандартна информация за регистрация в интернет (вкл. Вашия IP адрес) и информация за поведението на посетителите в анонимна форма — се предоставя на Google и се съхранява от него, включително на сървъри в САЩ. Google ще направи анонимна изпратената информация чрез премахване на последния октет от Вашия IP адрес преди нейното запазване.

Google използва тази информация съгласно условията за ползване на Google Analytics, за да прави оценка на начините на ползване на уебсайта и да докладва относно дейностите, извършвани на уебсайта.

Няма да използваме и няма да допуснем трета страна да използва инструмента за статистически анализ с цел проследяване или събиране на каквато и да било информация, чрез която би могла да се установи самоличността на посетителите на сайта. Google може да предоставя на трети страни информацията, събрана чрез Google Analytics, когато това се изисква от закона или когато тези трети страни обработват информацията от името на Google.

Съгласно условията за ползване на Google Analytics Вашият IP адрес няма да бъде свързван от Google с никакви други данни, с които Google разполага.

Имате право да откажете ползването на „бисквитки“ на Google Analytics, като изтеглите и инсталирате приложението Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Приложението се свързва с Google Analytics JavaScript (ga.js), за да посочи, че информацията относно посещението на уебсайта следва да не се изпраща на Google Analytics.

„Бисквитките“ се използват и за регистриране на Вашето съгласие (или несъгласие) с използването на такива файлове на този уебсайт, така че да не се налага този въпрос да Ви бъде задаван при всяко Ваше посещение на сайта.

Приложение Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Как се контролира използването на „бисквитките“?

Можете да контролирате и/или изтривате „бисквитките“, когато пожелаете. Можете да заличите всички „бисквитки“, които вече се съхраняват на Вашия компютър, както и да настроите повечето браузъри така, че да не допускат съхраняването на „бисквитки“.

Пълна информация за бисквитките

Управление на „бисквитките“ във Вашия браузър

Повечето браузъри Ви позволяват:
  • да виждате какви „бисквитки“ са съхранени и да ги заличавате поотделно
  • да блокирате „бисквитки“ на трета страна
  • да блокирате „бисквитки“ на конкретни сайтове
  • да блокирате инсталирането на всякакви „бисквитки“
  • да заличите всички „бисквитки“ при затваряне на браузъра

Ако сте избрали опцията да заличите „бисквитките“, трябва да знаете, че настройките за предпочитания ще бъдат изгубени. Освен това, ако блокирате изцяло съхраняването на „бисквитки“, много сайтове, включително и този, няма да работят оптимално, а опцията за излъчване в интернет (webcast) изобщо няма да функционира. Ето защо не е препоръчително да се изключва опцията за „бисквитки“ при използване на услугите ни за излъчване в интернет.
X